NovostiRS/BiH

Tinejdžeri spasili ženu iz rijeke, nakon toga ona se objesila na tavanu

0

Meštanka Šipova D. R. (49), koju su u maju ove godine iz reke Plive izvukla trojica mladića, obesila se na tavanu porodične kuće. Njeno telo pronađeno je u naselju Čifluk kod Banjaluke u sredu ujutro.

 Uz prisustvo mrtvozornika izvršen je uviđaj, koji je pokazao kako nema tragova koji bi mogli da upute na neko krivčno delo, te da je u pitanju samoubistvo, kazala je Marija Markanović, portparol CJB Banjaluka.

U maju mesecu ove godine sprečena je tragedija, kada su trojica tinejdžera Mahir Ribić, Predrag Milovac i Dragan Erceg, dok su pecali ribu, primetili da žena pluta u reci Plivi.

Mahir je tada skočio u vodu i nakon što ju je izvukao na obalu dao joj je veštačko disanje, dok su druga dvojica obavestila policiju. Nakon što se žena osvestila, nije joj bilo jasno kako se našla na obali ni kada ni kako je upala u vodu.

Sve do danas je ostalo nejasno da li je tada slučajno upala u vodu ili je pokušala da se ubije. Ljudi koji su poznavali preminuli tvrdili su kako je ona govorila da se okliznula i upala u vodu, te da nije imala nameru da sebi na taj način oduzme život.

Izvor: Faktor.ba

Zašto se dešava da tokom seksa izgovorite ime bivšeg partnera

Previous article

Najbizarnija sujevjerja za novogodišnju noć

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

More in Novosti