Svi pričaju o zgodnom mađarskom predstavniku na Eurosongu (FOTO, VIDEO)

Mađarski predstavnik na Eurosongu je sinoć tokom prenosa ovog muzičkog spektakla bio jedna od glavnih tema na društvenim mrežama.

20160511145453_369027

Čim je izašao na binu, Twitter su preplavili komentari o njegovom izgledu. Očarao je i muškarce i žene, a mnogi su zaključili da je on već pobjednik. Mađarska je jedna od zemalja koja je u prvoj polufinalnoj večeri Eurosonga osigurala prolaz u veliko finale.

Ove godine predstavlja ih pjevač Fredi pjesmom “Pioneer”. Sa visinom od 193 centimetara, tamnom kosom i očima, Fredi je očarao evrovizijske fanove širom Evrope, ali i svijeta, pa je na dobrom putu da postane jedan od favorita. Fredijevo pravo ime je Gabor Alfred Fehervari rođen je u mađarskom gradu Đeru. Djed mu je bio mađarski fudbaler i trener  Alfred Fehervari. Od malih nogu voli muziku, ali se tokom odrastanja posvetio košarci.

Ipak, morao je da odustane od karijere u sportu zbog povrede, pa se vratio svojoj prvoj strasti. Proslavio se 2014 učešćem u šouu “Rising Stars”, gde je zauzeo četvrto mjesto, prenosi hello.rs. Prošle godine objavio je prvi sing “Mary Joe”, koja je postala hit u njegovoj domovini.