Svi im se smiju: Dok žena lijepi plakate s natpisom: “Ne varam te”, muž umire od stida!

Korisnici društvenih mreža u Hrvatskoj odnedavno oduševljeno dijele fotografiju plakata iz Trogira, redovno ga začinjavajući emotikonom koji označava smijeh do suza.

Dakle, riječ je o proglasu kojom izvjesna gospođa iz Marine obavještava javnost u Trogiru kako su glasine o tome da je u vezi s gospodinom sa Čiova lažne, piše “Slobodna Dalmacija”.

Riječ je samo o velikoj neugodnosti za gospodina čije se ime našlo na plakatu. Nije bilo nikakvog povoda, kaže on, za plakat koji je završio na oglasnoj ploči kraj trogirske panorame:

“To je zapravo tužna priča, glupost je o tome i raspravljati”, rekao je kratko za “Slobodnu Dalmaciju”.

Nema afere, nije bilo niti navodnog ogovaranja koje je povod obraćanju javnosti, kažu na trogirskom pazaru. Ne treba ni spominjati da je to društvo najupućenija i najinformisanija kada su gradske priče u pitanju.

Gospođu ne poznaju, ali za gospodina opet imaju samo riječi hvale, pa da nije žalosno, bilo bi smiješno što je baš on upao u cijelu priču.

Kažu to redom prodavačice i prodavci kod kojih kupuje začine, od kojih su neki za cijelu priču čuli od novinara, dok su drugi u čudu od kada je “proglas” kratko bio okačen kraj ribarnice.

(Blic)