Šveđanka opljačkala Norvežanku kod Novog Grada?

od prnjavorski 0

Pripadnici Policijske uprave Prijedor izvršili su kriminalističku obradu L.Ž.A (37) iz Švedske, zbog sumnje da je od državljanke Norveške ukrala bankovnu karticu i novac, javlja “Srna”.

Agencija nezvanično javlja da je riječ o ženama koje su zajedno putovale autobusom iz pravca Skandinavije, te da je L.Ž.A. iskoristila nepažnju saputnice da iz njene torbe ukrade bankovnu karticu i novac.

Iz policije navode da je tokom kriminalističke obrade utvrđeno da je lice L.Ž.A. 28. aprila tokom zajedničkog putovanja u pravcu Novog Grada, iz novčanika koji se nalazio u torbi oštećenog lica, ukralo bankovnu karticu sa privatnim identifikacionim brojem (PIN) i novčanicu od 500 norveških kruna.

“L.Ž.A. je potom, sa unaprijed stvorenom namjerom sticanja protivpravne imovinske koristi, istog dana na bankomatu banke u Novom Gradu podiglo novac u iznosu od 300 KM, te izvršilo transakciju novčanih sredstva sa računa oštećenog lica na lični račun u protivvrijednosti od oko 7.800 KM”, navode iz policije.

Nakon kompletiranja predmeta protiv L.Ž.A. Okružnom javnom tužilaštvu Prijedor biće dostavljen izvještaj za počinjeno krivično djelo krađa.

srna

Komentariši

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>