Švajnštajger pravi kuću u selu u Srbiji

od prnjavorski 0

Ana Ivanović i njen vjerenik Bastijan Švajnštajger planiraju da sagrade kuću u Krčedinu.

Schweinsteiger

Buduće supružnike je u tome podržala cijela porodica, posebno Anin otac Miroslav, koji je prošlog ljeta u Krčedinu kupio 100 ari placa, gdje planira da zasadi moderan voćnjak.

“Ana i Švajni su definitivno odlučili da se skuće van Beograda jer žele da imaju mir daleko od gradske vreve. Oni su već razgledali potencijalne lokacije za porodični dom, a odluka je pala na opštinu Inđija. Švajniju se toliko dopao Krčedin da je jednom prilikom sa Anom cijeli dan tamo proveo u prirodi. Kada su prelomili da tamo zidaju kuću, odluku su saopštili svojim porodicama, koje su ih u tome podržale”, priča izvor.

S obzirom na to da fudbaler igra za Mančester junajted, par će poslije svadbe živjeti na relaciji Srbija-Njemačka-Engleska.

“Njihova kuća će biti moderna, sa nekoliko spavaćih soba i kupatila, kuhinjom, velikim dnevnim boravkom, dječijom sobom i ogromnim dvorištem. I mještani Krčedina uveliko pričaju o tome da će im najbolja srpska teniserka biti komšinica i raduju se tome”, završava izvor.

Kurir

Komentariši

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>