MagazinSvijet poznatih

Supruga preminulog glumca: Mandino ime se zloupotrebljava

0

Glumica Anastasija Anja Mandić, supruga glumca Milorada Mandića Mande, koji je preminuo 15. juna prošle godine, izdala je saopštenje za javnost u kojem navodi da “porodica Milorada Mandića Mande ni na koji način ne učestvuje u realizaciji” manifestacije “S one strane duge”, koja će se održati u Centru Sava 27. januara ove godine.

Anastasija je saopštenje objavila na Facebooku i u njemu ističe da Mandini najbliži saradnici i kolege, za koje smatramo da treba da budu neizostavni dio takvog programa se takođe neće odazvati pozivu da učestvuju, želeći da, na taj način, ispoštuju stav i osjećanja porodice.

“Takođe vas obaveštavamo da porodica ne želi da raspolaže novcem sakupljenim od prodatih ulaznica ili zarađenim na bilo koji drugi način od ovakve manifestacije, jer smatramo da se njegovo ime i njegova bogata karijera u ovom slučaju zloupotrebljavaju”, naglašava se u saopštenju i dodaje:.

“Kao istaknuti umetnik Milorad Mandić Manda nije zaboravljen, njegove brojne uloge u filmovima i serijama, koje još imamo privilegiju da gledamo, i dalje se emituju, te smatramo da je suvišno praviti bilo kakav omaž ovog tipa. Iskreno nam je žao što smo dovedeni u situaciju da se, na ovaj način, obraćamo javnosti i poštovaocima Mandinog lika i dela, ali dok pravni sistem ne uspostavi efikasno rešenje da se ovakve stvari ne dešavaju, a porodica i njena prava zaštite…” Na sajtu Sava centra u opisu ovog događaja stoji da je “S one strane duge”: “muzičko-scenski spektakl humanitarnog karaktera koji se održava u čast velikom, istaknutom umjetniku Miloradu Mandiću Mandi. Manda je bio čovjek izuzetnog dara, ali i čovjek velikog nadahnuća, kreativnosti i lјubavi prema najmlađima.

Mi, njegovi saradnici, odlučili smo da sa onima, kojima je nesebično poklanjao svoje srce organizujemo Humanitarni program u kome ćemo se podsjetiti na sve njegove emisije posvećene djeci”, piše na zvaničnom sajtu Sava centra.

“U programu učestvuju plesna škola Ris, kao i mnogi drugi istaknuti umjetnici, sportisti, voditelјi – Ljuba Ninković, Dragutin Topić, Voja Nedelјković …Prihod od ovog Humanitarnog programa biće usmjeren onima kojima je pomoć najpotrebnija – Fondacijama “Budi human” i “Podrži život”, navedeno je na sajtu Sava centra.

Kurir

Austrijska policija razbila islamiste, uhapšene dvije osobe iz BiH

Previous article

Najniži broj nezaposlenih u RS, broj zaposlenih ostao isti

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

More in Magazin