BalkanNovosti

Stravično pismo o Barbari: Policija provjerava jezive informacije, otac na Fejsbuku otkrio uznemirujući detalj

0

Konkretnije podatke o nestanku Barbare Vitez (15) iz Sente, ali i o anonimnom pismu koje su njeni roditelji Endre i Melinda, u poštanskom sandučetu, pronašli 13. decembra, policija će saopštiti za nekoliko dana, potvrđeno je u Policijskoj upravi Kikinda.

 barbara-vitez

Očekujemo da ćemo u tom periodu raspolagati sa više saznanja koja se odnose na nestanak devojčice iz Sente, ali i na tačnost navodaanonimnog pisma koje su dobili njeni roditelji – rečeno je u policiji.

Prema policijskim izvorima, odmah nakon tragedije na senćanskom mostu obavljen je informativni razgovor sa dvojicom dečaka, u prisustvu roditelja.

Prema njihovom svedočenju, oni su bili sa Barbarom kobne večeri na mostu. Nesrećna devojčica survala se u ambis, u hladnu reku, kad je pokušala da se prebaci na platformu kod rečnog stuba. Okliznula se, pala u Tisu i nestala.

U senćanskom Osnovnom javnom tužilaštvu, takođe, potvrđuju da su i oni upoznati sa anonimnim pismom.

Anonimno pismo koje su dobili Barbarini roditelji

– Ne raspolažemo dokazima da je neko namerno gurnuo devojčicu sa mosta u reku. Tek kada se telo pronađe i obavi obdukcija, biće utvrđen tačan uzrok smrti – kažu u tužilaštvu.

Saznanje da su roditelji Barbare dobili anonimno pismo dodatno je uznemirila javnost, a najviše roditelje nestale devojčice.

Ne isljučuje se mogućnost ni da je reč o nečijoj morbidnoj šali, a ko i sa kakvim namerama stoji iza anonimnog pisma, trebalo bi uskoro da bude poznato.

Mesto sa kog je devojčica pala u Tisu

– Imam utisak kao da se neko igra sa nama. Smatram da je pismo poslato da se odvuče pažnja, da pomislimo da je Barbara u Tisi. A njenog tela nema. Nejasno mi je i zašto su Barbaru sa liste prijatelja na Fejsbuku izbrisale osobe sa kojima je moja ćerka bila. Pojma nemam zašto je to urađeno. Mi želimo da saznamo samo pravu istinu – očajan je Barbarin otac Endre Vitez.

Barbare Vitez nestala je 25 novembra, kada se, prema svedočenju njenih drugara sa kojima je bila u društvu, oklizla i pala sa mosta u Tisu. Nastojanja ronilaca žandarmerije i Spasilačkog tima “Tisa” iz Sente da pronađu telo devojčice, do danas su bila uzaludna.

 Izvor: Blic

Strava na putevima: 202 nesreće za samo tri dana

Previous article

Poskupjelo gorivo u FBiH

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

More in Balkan