Stigao je novi YouTube: Zbog njega ćete otkazati kablovsku (FOTO) (VIDEO)

YouTube želi da stvori idealno okruženje za gledanje televizije na desktopu, ali i na mobilnim uređajima

YouTube želi da zameni kablovsku televiziju svojim novim servisom YouTube TV, koji će omogućiti gledanje TV programa uživo na internetu.

Korisnici će za 35 dolara mesečno imati pristup najrazličitijim kablovskim kanalima među kojima su: “National Geographic”, “Syfy”, “ABC”, “Fox”, ESPN”, “Disney” i mnogi drugi.

U YouTube-u smatraju da omladina želi da gleda televiziju na istom mestu na kojem gleda i druge sadržaje, što zaista ima smisla.

Kompanija koja je u Google-ovom vlasništvu želi da stvori idealno okruženje za gledanje TV kanala na desktopu, ali i na mobilnim uređajima.

Novi YouTube-ov servis nudi i CLOUD DVR opciju koja omogućava čuvanje neograničenog broja serija i TV emisija u “cloudu”, kako bi korisnici kasnije mogli da ih pogledaju.

Foto: YouTube

Foto: YouTube

YouTube TV će takođe nuditi dobru korisničku podršku, pa će ljudi moći da u svakom trenutku putem e-maila, chata ili poziva stupe u kontakt sa podrškom ukoliko imaju neki problem.

Novi servis će biti odvojena aplikacija od originalnog YouTube-a.

Pritnskrin: Youtube

Pritnskrin: Youtube

Pretplata od 35 dolara uključuje šest različitih naloga, pa će tako svi članovi porodice moći da uživaju u YouTube TV-u.

Više informacija možete pronaći na www.tv.youtube.com.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)