PrnjavorVijesti

PRNJAVOR: Stevandić – Protiv partijskog zapošljavanja i negiranja struke

0

Predsjednik Ujedinjene Srpske Nenad Stevandić rekao je večeras u Prnjavoru da se ova stranka postavila kao ključni faktor za stabilizaciju tako što će onesposobiti negativnu kadrovsku selekciju i partokratiju u smislu negativnog razvoja opština, partijskog zapošljavanja i negiranja struke.

cc953-malaaaaa

“Ujedinjena Srpska je upravo novost na tom polju. Bitna nam je stručnost i profesionalnost. Drago nam je da smo u svim sredinama uspjeli da nađemo najbolje ljude koji su čistog obraza, puni energije, sa mnogo pozitivnih stvari koje su uradili u svojoj sredini”, rekao je Stevandić.

On je izrazio uvjerenje da će Ujedinjena Srpska u Prnjavoru, kao i u drugim sredinama, biti faktor koji će uticati na pozitivan razvoj opštine.

“Do sada smo uglavnom imali podjele i programe razdora, ali Republika Srpska treba programe razvoja koje nudi Ujedinjena Srpska. To je naša misija i ideja i nadamo se dobroj podršci građana”, poručio je Stevandić.

Za predsjednika Opštinske organizacije Ujedinjene Srpske u Prnjavoru na večerašnjoj osnivačkoj skupštini izabran je Živko Milijaš, koji je rekao da ova stranka ima velike ambicije i planove.

Milijaš je nakon izbora istakao da je Ujedinjena Srpska u Prnjavoru za samo dva mjeseca uspjela da formira 17 mjesnih odbora, dok je pet u pripremi.

“Imamo formirana i tri odbora naše dijaspore, a još nekoliko je u pripremi. Posebno smo ponosni što su u našem članstvu ljudi svih naroda i nacija. Dakle, imamo potencijal, dobre ljude, dobre namjere za našu opštinu i očekujemo dobar politički rezultat na predstojećim izborima”, rekao je Milijaš.

Osim osnivačke skupštine Opštinske organizacije Ujedinjene Srpske u Prnjavoru, večeras je održana i javna tribina “Kuda ide Republika Srpska”.

SRNA

Gradip potpisao ugovore za rekonstrukciju i adaptaciju ambulanti domova zdravlja u Doboju i Brodu

Previous article

Mahovljanska petlja zatvorena od 9. maja

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

More in Prnjavor