ITMagazin

STALNO VAM JE PRAZNA BATERIJA: Evo šta će je spasiti (FOTO)

0

“Mini Power” je prenosiva baterija koja je izrađena od papira i koja je biorazgradiva. Dolazi u tri različite verzije koje se razlikuju po trajanju.

Mini-Power-baterija-za-smartfon-830x553

Najveći problem današnjih mobilnih telefona je trajanje baterije. I kada smartfone sasvim normalno koristimo, baterija jedva izdrži jedan dan bez punjenja, a stalno praćenje koliko je ona puna i nošenje punjača svugde sa sobom jedino je rešenje. Međutim, stvari bi mogle da se uskoro promene na bolje. Dizajner Cung Či Hsien razvio je ideju za male mobilne akumulatore, koji će korisnicima pametnih telefona drastično olakšati problem sa kratkim trajanjem baterije.

Mini-Power-baterija-za-smartfon1

Iako ova ideja nije nova, ovaj dizajner je otišao korak dalje jer je njegov proizvod “Mini Power” prenosiva baterija koja je izrađena od papira i koja je biorazgradiva. Mini Power dolazi u tri različite verzije koje se razlikuju po trajanju. Ove baterije će trajati dva, četiri ili šest sati.

Kada je baterija telefona pri kraju, korisnik samo treba da priključi “Mini Power” na svoj uređaj, što će mu omogućiti dodatnu energiju i duži period korišćenja. /index.hr/

Humanitarni turnir za malog Viktora u Prnjavoru

Previous article

HOROSKOP: Šta vas očekuje naredne sedmice

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

More in IT