ŠTA JOJ SE DESILO? Jelena Karleuša u HOROR izdanju

Pevačica je na snimanje takmičenja “Zvezde Granda” došla polugola i tako publiku častila naduvenim stomakom, celulitom, ožiljcima i zadebljalom kožom koju tokom leta očigledno nije negovala.

 

Pevačica Jelena Karleuša očigledno je postala sve ono što je godinama kritikovala kod drugih javnih ličnosti ili joj se zapravo sve vratilo kao bumerang. Svi pamte njene neumesne komentare na račun koleginica i njihovog fizičkog izgleda, a još više one koje je upućivala kandidatkinjama tokom prošle sezone takmičenja “Zvezde Granda”.

Foto: Milan Ilic / RAS Srbija

Foto: Milan Ilic / RAS Srbija
Kolege su je tada opominjale da treba da sluša muzikalnost kandidata, a ne da ocenjuje njihov izgled, ali je ona do kraja ostala pri stavu da moraju da vode računa o kilaži, stajlingu i izgledu. Međutim, sudeći po njenom sadašnjem pojavljivanju, ona je zaboravila da sve te neumesne savete primeni na sebi. Ni njena kilaža, celulit i ožiljci ne bi bili sporni jer ih ima većina žena, da upravo ona na tome ne potencira. Inače, kako Jelena izgleda bez šminke, i programa za obradu fotografija, otkrio je upravo njen suprug Duško Tošić, a fotografije pogledajte OVDE.
blic