MagazinSvijet poznatih

Srpska estrada u panici: Nađen spisak pjevača koji se drogiraju

0

Policija zaplijenila je spisak „dužnika“ vodećeg dilera iz domaćih džet-set krugova, a među estradnjacima je zavladala neviđena panika.

ESTRADA

Otkriveno je da su glumac i voditelj Bogoljub Mitić zvani Ðoša i pop ikona Bebi Dol upleteni u vodeći narko-lanac na estradi što je uzbunilo je mnoge poznate ličnosti u Srbiji.

Gotovo čitava estrada mjesecima živi u paranoji zbog opasnosti da bi uhapšeni diler mogao da otkrije policiji kome je sve prodavao drogu i u kojim količinama.

Ðoša kupovao drogu preko Bebi Dol

Glumac, pjevač i voditelj Bogoljub Mitić, poznatiji kao Ðoša, najmanje je dva puta uhvaćen kako od narko-dilera, koji su bili na policijskoj prismotri, u šiframa traži da mu prodaju drogu.

Posrednik između njega i narko-dilera bila je pjevačica Dragana Šarić poznatija kao Bebi Dol. Droga je bila namenjena uglavnom ljudima sa estrade. Đošu je policija nedavno uhvatila sa 50 grama kokaina.

– Policija je prisluškivala telefone poznatih dilera droge i Đoša je sasvim slučajno upao u mrežu. Naime, on je preko mobilnog razgovarao s nekim od njih i tako su došli do njega. Policija je tako ustanovila da Mitić kod sebe ima drogu. U akciji koja je usljedila kod Đoše je pronađeno oko 50 grama narkotika – priča izvor upućen u slučaj i dodaje:

– Zanimjivo je da nije uhapšen niti se protiv njega vodi bilo kakav postupak. Razlog je navodno taj što je Đoša za njih sitna riba. Đoša nije bio iznenađen saznanjima novinara.

– Probao sam, travu, ali ništa drugo od droge. Možda sam nekad bio u u društvu ljudi koji konzumiraju narkotike. Krećem se po kafanama i restoranima i svašta sam se nagledao, ali ja drogu nikada nisam probao. Baš me zanima odakle vam ta priča, ko vam je to rekao…? Svašta ću da čujem! Zar vam ja delujem kao neko ko je nadrogiran?! Volim da jedem i pijem, da budem u društvu lepih žena, a šta drugi oko mene rade ja to ne vidim. I to me ne zanima – prokomentarisao je poznati glumac.

kurir

BANJALUKA: Starac iz Novoselije popio “vijagru”, pa umro tokom seksa s komšinicom

Previous article

Jović: Hrvatska ima sindrom zlostavljanog djeteta

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

More in Magazin