NovostiSvijet

Srpkinja prije šest dana otišla u Trst – otad joj se gubi svaki trag

0

Već šest dana porodica ne zna gdje je Slavica Kostić (38) iz Kučeva, koja je u nedjelju otputovala u Trst, gdje godinama radi i ima kuću.

srpkinja-nestala

“Slavica je posljednji put onlajn bila na ‘WhatsAppu’ u nedjelju u 21.53, kada mi se javila. Sljedećeg dana nije se pojavila na poslu, a u kući nije bilo njenih stvari”, kaže za “Blic” njen nevjenčani suprug Velja Tomić.

Tomić dodaje da je Slavičina ćerka iz prvog braka Nevena Manojlović u četvrtak otputovala u Trst, ali da mu je kazala da nema novih informacija o majci. Tomić, kao i Milada Trujić, Slavičina majka, sumnja da je sa njenim nestankom povezan Slavičin bivši suprug.

“On je u Kučevu, ali to ne znači da nije mogao nekoga da angažuje da joj naudi. Italijanska policija, kada joj je prijavljen nestanak, u sistemu je vidjela da je Slavica i ranije podnosila prijave protiv njega zbog maltretiranja”, dodaje Tomić.

Prema Tomićevim riječima, kada su se Slavica i on upoznali, njen tadašnji suprug je ukrao tašnu iz njenog automobila dok je ona bila na poslu.

blic.rs

Glavni krivci za nadutost stomaka su ove namirnice

Previous article

FIBA se ne šali: Suspendovana ABA liga

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

More in Novosti