Srbija povlači Snikers sa tržišta

od prnjavorski 0

Kompanija za proizvodnju čokolade “Mars” povlači sa tržišta Srbije četvoropak čokoladica “snikers”, koji je proizveden u Holandiji, nakon što je u jednom od njih pronađen komadić plastike.

Snikers-i-Mars-cokolade

Sa tržišta se povlači četvoropak čokoladica “snikers” /četiri puta 50 grama/, nakon što je u jednom od proizvoda u fabrici u Holandiji pronađen komadić plastike.

Povlačenje se odnosi samo na ovaj artikal koji je proizveden u Holandiji, broj serije 550F2NLD03, sa rokom trajanja do 10. jula 2016. godine, ali ne i na druge proizvode “Marsa” proizvedene u drugim fabrikama.

Kompanija “Mars” skreće pažnju da se ova pakovanja isključivo mogu naći na aerodromu u “djuti fri” radnjama.

“Nijedna druga vrsta čokolade, pakovanja, veličina čokoladica, serija proizvoda, rok upotrebe ili proizvod koji je proizveden na drugim lokacijama nisu pogođeni ovim slučajem”, navodi se u saopštenju.

Do današnjeg dana kompanija “Mars” je primila samo jednu žalbu potrošača u svijetu, dok u Srbiji do sada nije primljena nijedna žalba.

srna

Komentariši

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>