ŠOK: Dadilja pretukla djevojčicu (3)

Dadilja Azra I. (26) iz Gračanice pretukla je juče trogodišnju devojčicu koju je čuvala u gračaničkom naselju Čiriš, a dete je tom prilikom teško povređeno.

 Pretučena devojčica zadobila je teške povrede i smeštena je na dečiju hirurgiju u Univerzitetskom kliničkom centru u Tuzli, nezvanično saznaje Faktor.ba.

Informaciju da je devojčica pretučena, potvrdio je Admir Arnautović, portparol tuzlanskog Kantonalnog tužilaštva.

Prema njegovim rečima, sve se odvijalo oko 10 sati ujutro u porodičnoj kući devojčice, a slučaj je policiji prijavljen u poslepodnevnim satima, piše Faktor.ba.

– Dadilja je uhapšena, a nakon što bude predata Tužilaštvu i ispitana, postupajući tužilac će najverovatnije predložiti jednomesečni pritvor – kazao je Arnautović.

On je dodao da je trogodišnjakinja u tuzlansku bolnicu prevezena sa većim brojem povreda po celom telu, a kako su nastale, znaće se nakon veštačenja.

Kako Faktor.ba saznaje, majka devojčice povremeno radi u Nemačkoj, te je za vreme odsustva brigu o detetu poverila Azri I.

Još nije poznato zašto ni kako je dadilja pretukla dete, a prema prvim nezvaničnim informacijama, devojčicu je udarala rukama, nogama i čime je stigla.

Izvor: Faktor.ba