NovostiRS/BiH

SNSD: SDS otkriva ko priželjkuje zakon ulice u Srpskoj

0

Savez nezavisnih socijaldemokrata poziva SDS da prestane sa zloupotrebom smrti tragično preminulog Davida Dragičevića, jer to “izlazi iz okvira političke borbe i prelazi u lešinarenje u kojem SNSD neće da učestvuje”.

“SNSD podržava rad institucija Republike Srpske, u prvom redu Policije, koju svako ima pravo da kritikuje, argumentovano ili bez argumenata. Ali da se optužuju ljudi, institucije ili dijelovi institucija bez ikakvog dokaza, što je klasičan linč, apsolutno je neprihvatljivo za demokratsko društvo”, ističu iz SNSD-a.

U saopštenju se naglašava da SNSD podržava mirno okupljanje građana na Trgu Krajine u Banjaluci, ali ne može podržati one koji taj skup beskrupulozno zloupotrebljavaju u političke svrhe, kao ni optužbe koje se iznose javno bez ikakve odgovornosti.

“SDS bi morao da se ogradi od svog današnjeg saopštenja koje u stvari otkriva ko u Republici Srpskoj ne želi da se ikada sazna kako je stradao David Dragičević i ko priželjkuje ulicu i zakon ulice u Republici Srpskoj”, ističe se u saopštenju iz SNSD-a.

(Srna)

Brži od zvuka: Novi voz će se kretati brzinom od 1.200 km/h

Previous article

DNEVNI HOROSKOP ZA 7. MAJ: Bik počinje vezu bez obaveza, Lavu preti raskid, a Devica će imati neočekivane troškove

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

More in Novosti