Snimak koji potresa Srbiju: Otac govorio sinu da vršnjaka ‘nabije šakom u glavu’

Snimak objavljen na Facebook stranici “Dnevna doza prosečnog Srbende” posljednjih dana potresa Srbiju, što zbog vršnjačkog nasilja koje je u njemu prikazano, što zbog načina na koji jedan roditelj vaspita svog sina.

Veoma uznemirujuće scene izazvale su veliku debatu na društvenim mrežama. Ne toliko zbog tuče dječaka, koliko zbog ponašanja roditelja.

Naime, do svađe dvojice dječaka je očigledno došlo ranije, a jedan od njih je onda na mjesto događaja doveo stariju osobu za koju mediji u Srbiji navode da je njegov otac.

Navodni otac je dječaka ohrabrivao da udari svog vršnjaka, a da bi sve bilo još gore drugom dječaku nije dozvolio da rukama zaštiti svoje lice od udaraca.

“Sad ga nabij iz sve snage u glavu”, urlao je čovjek sa video snimka, a kada je dječak pokušao da se zaštiti zagalamio je na njega:

“Spusti ruke dole! Spusti ruke dole!”

Nije poznato gdje je snimak tačno nastao, niti ima informacija o tome da li je slučaj prijavljen nadležnim institucijama, ali svakako je za očekivati da bi se i policija mogla uključiti u cijelu priču.

Upozoravamo da video može da bude uznemirujućeg karaktera!

nezavisne

Gepostet von Dnevna doza prosečnog Srbende am Sonntag, 26. März 2017