Sjekirom udario ženu u glavu, pa pokušao da se ubije kiselinom

od redakcija 0

Ljupko Srećković tupim dijelom sjekire udario je svoju suprugu Janju u glavu, a zatim je popio sirćetnu kiselinu. Do ovog incidenta došlo je u beogradskom naselju Rakovica, piše list “Alo”.

Nesrećna žena je vozilom Hitne pomoći prevezena u Urgentni centar, a njen suprug na Vojnomedicinsku akademiju.

Prema posljednjim informacijama lista “Alo”, žena se nalazi van životne opasnosti, dok se muškarac nalazi u teškom stanju.

Kako ovaj list piše, Ljupko i Janja su se posvađali i nakon žučne rasprave otišli da spavaju. Međutim, Srećković je uzeo sjekiru i dok je žena spavala njom je udario u glavu.

“Kada je video krv, mislio je da je ubio, pa je otišao u kuhinju i popio sirćetnu kiselinu u namjeri da sebi oduzme život. Nesrećna žena je odvezena u Urgentni centar, a njen muž je završio na VMA”, kaže izvor za “Alo”.

Policija je pronašla sjekiru koju je koristio Ljupko Srećković, a šta se tačno dogodilo među supružnicima znaće se tek nakon njihovog saslušanja.

(Alo.rs)

Komentariši

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>