Sinana Sakića napao krokodil

Pjevača Sinana Sakića zamalo je ujeo krokodil tokom nedavnog odmora na Tajlandu. Folk pjevač je sa suprugom odmarao na Tajlandu samo nekoliko nedjelja poslije tropskih oluja koje su poplavile region.

“Pošto na velikom broju plaža nije bilo dozvoljeno kupanje, Sinan je krenuo u obilazak grada. Stigao je do jednog parka sa jezerom i sjeo da odmori. Ubrzo je vidio grupu od desetak ljudi koja mu maše i viče nešto. Okrenuo se i videio da nešto šušti pored njega i suočio se s najstrašnijim prizorom u životu.

Na samo nekoliko metara od Sinana stajao je najveći krokodil kojeg je ikada video”, rekao je neimenovani izvor blizak pjvaču listu “Alo”. “Noge su mu se odsjekle i u trenutku je mislio da je gotovo s njim. Ipak, uspjeo je u tri skoka da se popne na džip koji je bio parkiran u blizini, pa je krokodil, umjesto njegove noge, zagrizao gumu džipa koja je pukla”.

Krokodil bio mnogo gladan

“Ispostavilo se da je deset krokodila pobjeglo iz zoološkog vrta tokom poplava i da džip pripada vatrogascima koji su krenuli da pomognu da se ove strašne životinje nađu. Rekli su mi da imam sreće, jer mora da je bio mnogo gladan čim je došao do mene”, rekao je Sinan Sakić.

nezavisne