Šestoro povređeno u tri saobraćajne nezgode

od redakcija 0

Šest osoba je povređeno u tri saobraćajne nesreće tokom prethodne noći u Beogradu, rekla je Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura.

 U udesu, koji se dogodio u 22.47 časova u Bulevaru Oslobođenja, povređena su tri muškarca, starosti od 17, 18 i 40 godina, i jedna žena (35), ali su zbrinuti na licu mesta.

Jedna osoba lakše je povređena u 21.20 časova u saobraćajnoj nesreći u Bulevaru Zorana Đinđića, i prevezena u Urgentni centar.

U udesu, do kojeg je došlo u 21.07 u Bulevaru kralja Aleksandra, lakše je povređen muškarac, i odvezen na Institut za ortopedsko-hirurške bolesti Banjica.

Hitna pomoć je protekle noći intervenisala 124 puta, od kojih 23 na javnom mestu, a za pomoć su se javljali hipertoničari, astmatičari i srčani bolesnici.

U Beogradu se juče dogodilo pet saobraćajnih nesreća, u kojima je jedna osoba poginula, a Hitna pomoć je intervenisala 118 puta, od kojih 34 na javnom mestu, dodala je Macura.

Izvor: Tanjug

Komentariši

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>