BalkanNovosti

Šešelj dobio pasoš, Kolindi poručio da dolazi u Zagreb

0

Šešelj je u izjavi za Kurir potvdio da je konačno poslije toliko godina dobio važeću putnu ispravu i da mu je ona izdata u policijskoj upravi u Zemunu.

20160506135925_368407

– Čekao sam 30 dana i dobio sam ga tog poslednjeg 30 dana koliko je potrebno po zakonu za izadavanje pasoša. Neka me Kolinda čeka, eto mene u stižem u Zagreb i na trg Bana Jelačića. Na kraju karjeva neka Kolinda kaže koji joj datum odgovara da provedemo jedan romantičan vikend na Pantovčaku, rekao je lider radikala u izjavi za Kurir.

Podsjetimo lider SRS Vojislav Šešelj predao je 4. aprila ove godine zahtjev za izdavanje pasoša u MUP-u u Zemunu i najavio da mu je prva destinacija Zagreb, a da potom namjerava u Sarajevu “obići staze svog detinjstva”. Šešelj je u ranijoj izjavi za Kurir rekao da ga zabrana neće spriječiti da ide u Hrvatsku. – Odlučio sam da idem. Lako bih ja podnio ovu zabranu da nije moje drage Kolindice. Jer kako će mi ona izgledati poslije 20 godina, kaže Šešelj i dodaje da ne postoji prepreka zbog koje mu ne bi bila vraćena putna isprava.

– Ceo autobus novinara će biti, oni idu za Zagreb, a ja ću doći svojom maršrutom. Ne mogu da otkrijem kojom. Ima neka fora, a ne mogu vam reći kako. Idem na Trg bana Jelačića da malo posjedim u gradskoj kafani, da obiđem one dvije knjižare u samom centru i taj zvanični dio je završen, a onda idem da se predam zagrljaju svojoj dragoj Kolindi – kaže Šešelj u jednoj od ranijih izjava za Kurir.

kurir.rs

Najmanje 12 mrtvih nakon pada autobusa u provaliju

Previous article

Spriječen teroristički napad u Krasnojarsku

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

More in Balkan