Sergej Trifunović: Nisam pronađen na ulici!

od prnjavorski 0

Regionalnim medijima jutros je odjeknula vijest da je glumac Sergej Trifunović u Beogradu pronađen oko 4 sata na Vračaru kako povrijeđen leži na ulici s brojnim tragovima ujeda na rukama i povredom glave.

Kako prenose srbijanski portali, Trifunović se oglasio, te je opisao detalje kako je napadnut.

“Nisam pronađen na ulici. Sam sam otišao u Urgentni centar da mi dezinfikuju rane. Čovjek je skočio na mene, hrvali smo se i on je pokušao da me ugrize i u tom hrvanju me je ugrizao za dva prsta. Poslije sam otišao sam u Urgentni centar da mi dezinfikuju rane jer su ljudski ujedi najopasniji. Nisam ležao u bolnici. Čovjek je priveden i ja sam dao izjavu” rekao je Sergej Trifunović za Kurir.

Kako prenosi Telegraf, glumca je napao četrdesetjednogodišnji Goran Ilić koji je bio u društvu sa djevojkom. U izjavi za “Blic” Sergej Trifunović navodi da će napadača, koji je bio vidno alkoholisan, tužiti.

Komentariši

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>