MagazinSex i ljubav

Sedmični horoskop

0

Sedmični horoskop za period od 16.05 – 22.05

Horoskop-horoskopski-znaci-670x474-copy-620x350

Ovan

LJUBAV: Bićete srećni što vas drugi razumiju, te ćete se više otvoriti za ljubav. Otuda će porasti i povjerenje u vezama, ali i vaša očekivanja prema voljenoj osobi. Oni koji još traže srodnu dušu lako će je sresti na sasvim običnim mjestima.
KARIJERA: Vjerovatno će vas sve poticati na više aktivnosti, pa će se i na radnom mjestu od vas zahtijevati pojačani angažman. Vama ništa neće biti teško, jer ste jedva čekali ovakvu priliku. Čak i ako radite prekovremeno, radićete s voljom.
ZDRAVLJE i SAVJET: Budite oprezni s neobrazovanim ljudima.

Bik

LJUBAV: Prvi dio sedmice donijeće lijepe ljubavne događaje, a od sredine sedmice stvari jenjavaju. Vaše ljubavno raspoloženje bit će manje, prilike za poznanstva počeće se prorjeđivati, a oni u vezama malo će se distancirati jedno od drugog.

KARIJERA: Činiće vam se da drugi manipulišu, kako sa vama, tako i vama bliskim saradnicima.Što je najgore, bićete u pravu. U ovom trenutku vi ne možete mnogo uticati na stvari, ali to ne znači da nećete moći kasnije. Zato se ne vrijedi živcirati.
ZDRAVLJE&SAVJET: Vjerujte da možete bolje i više.

Blizanci

LJUBAV: Prva polovina sedmice donijeće mirno uživanje u zajedničkoj vezi ili diskretno traženje srodne duše. Drugi dio sedmice ljubav će vas povremeno mimoilaziti. Biće lijepih susreta, ali malo rjeđe. Ne postavljajte sebi suvišna pitanja.
KARIJERA: Možda će vam dosaditi djelovati iz sjene i zapravo jedva čekate da dođete u prvi plan. Ovih dana polako će se otvoriti jedna vrata, ali da bi se sve to razvilo, trebaće malo strpljenja. Ipak, svakim danom sve više dolazite do izražaja.
ZDRAVLJE&SAVJET: Kad se ide postepeno, sve traje duže.

Rak

LJUBAV: Vaše emocije neće biti ništa manje nego prije, ali ojačaće i potreba za sigurnošću u ljubavi. Otuda ćete povremeno biti u borbama sami sa sobom, jer će vas intenzitet emocija vući da dramite, a ziheraštvo da stanete. Nađite zlatnu sredinu.
KARIJERA: Sve što je šematski sada vas sputava. Bićete u u poziciji da se trebate prilagođavati novim programima i to najčešće onim koje su smislili vaši šefovi. Nemojte prigovarati, nego budite diplomata. Drugačije zasad ne ide.
ZDRAVLJE&SAVJET: Istražite bolje svoje sposobnosti.

Lav

LJUBAV: Vjerovatno ste očekivali nešto drugo od onog što živite i osjećate, ali to je samo privremena i prolazna faza sa kojom se trebate suočiti na mudar način. Još uvijek imate dovoljno energije i kredita od prije da sve dovedete u red. Uspjećete.

KARIJERA: Metoda da se jednim udarcem ubiju dvije muve ovaj put neće sasvim upaliti, ali vaša sposobnost da radite dvije stvari u isto vrijeme hoće. Zato se odlučite za ovo drugo. Poslovi u tišini su naglasniji, i vi se i kroz to razvijate sasvim dobro.
ZDRAVLJE&SAVJET: Idite tamo gdje vam je dobro.

Djevica

LJUBAV: Uživaćete udvoje u miru i tišini poznatih mjesta. Nećete se dati vidjeti na društvenim okupljalištima, nego ćete radije boraviti u prirodi ili kod kuće. Oni koji još traže srodnu dušu takođe neće mnogo izlaziti, pa će najvjerovatnije ostati sami.
KARIJERA: Mnogi će ići na sigurno jer će im nedavna iskustva i iskušenja govoriti da čine tako. Ipak, možete ponekad i rizikovati. Nije sve tako zahtjevno kao što vam se čini. Odnekud će se pojaviti podrška drugih kojoj se usput, uopšte niste nadali.
ZDRAVLJE&SAVJET: Ipak napredujete.

Vaga

LJUBAV: Intenzivirat će se vaše kretanje među ljudima. Stoga ćete imati prilike za sretanje i upoznavanje novih lica. Komunikacija sa osobama suprotnog pola bit će kvalitetna, a vi šarmantni. Oni u vezama biće otvoreni jedno prema drugom.
KARIJERA: Nakon što ste riješili jedan problem, odsad ćete raditi sa manje napetosti i sa više ugodnosti. Ipak, i dalje će se od vas tražiti povećan angažman. Zato zasučite rukave i ne postavljate suvišna pitanja. Neka sve bude igra.
ZDRAVLJE&SAVJET: Prošetajte prije spavanja.

Škorpija

LJUBAV: Ako se nekom udvarate, budite diskretniji. Ako ste u vezi, zanemarite prigovaranja od strane partnera. Kako sedmica bude odmicala, i ljubavne prilike će se poboljšavati. Zato idite korak po korak, pa će i rezultati biti trajniji.
KARIJERA: Ne navaljujte sa svojim idejama jer iako su se neka vrata malo otvorila, još nije vrijeme da se eksponirate. Radite u tišini i prema pravilima igre. Strpljivo čekajte svojih pet minuta. One će doći. Kad vam je teško, nađite vedre ljude.
ZDRAVLJE&SAVJET: Čovjek je čovjeku lijek.

Strijelac

LJUBAV: Prvi dio sedmice kao da će vas ljubav mimoilaziti, ali od sredine sedmice neke će prepreke jednostavno nestati. S druge strane, pojavit će se i izazovne situacije kada ćete biti u poziciji da reagujete na provokacije. Nemojte.
KARIJERA: Mogli biste se zateći u situaciji da nešto trebate žrtvovati ili da borbe za angažman budu takve da zapravo gubite. Kako god ispalo, prihvatite izazove i ne forsirajte stvari pod svaku cijenu. Rezultati će se zbrajati tek na kraju priče.
ZDRAVLJE&SAVJET: Budite fokusirani u svemu što radite.

Jarac

LJUBAV: Bićete zanimljivi drugima, zavodljivi, šarmantni i elokventni. Sve su to osobine kojim možete ostvariti ugodna poznanstva, a možda i mnogo više. Nemojte samovati jer su ovo vaši dani kad imate povećane šanse za ljubav.
KARIJERA: Oni koji su se iskreno preispitali, znaju šta im je činiti i krenuće tim smjerom. Oni koji još nisu razmislili o sebi, vjerovatno će se suočiti sa posljedicama vlastitih ambicija i tek sad uviđati gdje su pogriješili. Nakon toga idu naprijed.
ZDRAVLJE&SAVJET: Budite ljubazniji i otvoreniji.

Vodenjak

LJUBAV: Zasićenost izlascima usmjeriće vas na osamu i povlačenje. Najbolje ćete se osjećati u svom domu, a ako je voljena osoba uz vas, tim bolje. Oni koji su još sami ipak će više boraviti u društvu, ali istovremeno njihova mašta kao da neće imati granice.
KARIJERA: U poslu ćete se malo nadmudrivati. Utjehu ćete nalaziti u privatnom životu. S autoritetima trenutno ne stojite najbolje, pa pazite kako s njima sarađujete. Ne insistirajte na svojim idejama, jer još nije vrijeme da se neke od njih ostvare. Izdržite.
ZDRAVLJE&SAVJET: Idite u teretanu ili na trčanje.

Ribe

LJUBAV: Dok ćete vi razmišljati o svojoj ljubavnoj prošlosti, vaša ljubavna sadašnjost polako će vam izmicati iz ruku. Moguće je da propustite neku ljubavnu priliku jer spavate. Oni u vezama ipak će naći zajednički jezik sa voljenom osobom.
KARIJERA: Da bi poboljšali ono što radite, morate se otvoriti i više sarađivati s drugima. Stav da je neko bogom dan nije dobar, a pogotovo kad to mislite za sebe. Poradite na vlastitoj analizi i sve će vam biti jasnije, a onda i lakše.
ZDRAVLJE&SAVJET: Dobro je boraviti u prirodi. Ona osvježava.
NAJSRETNIJI ZNAKOVI OVE SEDMICE: Djevica, Ovan, Vaga

Obilježavanje 24 godine od stradanja pripadnika JNA u Tuzli

Previous article

Za kladioničare: Prijedlozi i tipovanja

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

More in Magazin