NovostiRS/BiH

SDS predstavio slogane za opšte izbore

0

SDS je prepoznao poziv građana poručio je predsjednički kandidat Vukota Govedarica.

„Poziv glasi „Vratimo Republiku Srpsku u ruke naroda“! To je poziv koji se danas osjeća i poziv koji SDS itekako dobro razumije u teškom trenu u kojem građani žive“, rekao je Govedarica na konferenciji za medije na kojoj su predstavljeni slogani Srpske demokratske stranke.

Govedarica je podsjetio da se SDS svojevremeno odazvala na poziv građana, prije 28 godina.

„Tada su građani i SDS zajedno stvarali i gradili Republiku Srpsku, to je bio prvi poziv i danas smo spremni da se odazovemo svima onima koji žive poniženo u Srpskoj. Nažalost, za sve ono za šta se srpski narod izborio, brzo mu je oduzeto.

Oduzeta mu je budućnost, dostojanstvo, pravo da živi od svog poštenog rada. Dosta je oduzeto od strane onih koji su vlastite interese stavili na prvo mjesto i pobijedili sve vrijednosti od kojih je nastala Srpska“, rekao je Govedarica.

Govedarica je naglasio das u građani danas poniženi, ćute i trpe . Kaže da u budućnosti neće biti tako.

“Spreman sam na odlučujuće korake, narod je počeo da se budi, to je moje uvjerenje, nardo traži da vratimo ruke njima Republiku Srpsku za koji su se izborili.Ravnopravnost, poštovanje, poštenje, tolerancija, solidarnost i napredak, to su riječi ljubavi kojima vraćamo pravi sjaj i značaj. Zato SDS izlazi na izbore sa veoma jasnom porukom i ciljevima. Poruka SDS je „Vratimo srpsku narodu“, jer mu je potrebna Republika Srpska“, poručio je predsjednik SDS i kandidat za predsjednika Republike Srpske.

Govedarica je danas najavio velike promjene.

„Velike promjene koje će doći, dolaze sa vrha i preporod dolazi od funkcije koja simbolizuje Republiku Srpsku, a to je predsjednik, preporod je izlazak iz mraka, preporod znači vraćanje na vrijednosti, preporod znači poštovanje zakona i ustava i vraćanje povjerenja građana u institucije Srpske, to je potrebno svim poštenim i čestitim ljudima koji žele da žive i zarađuju i stvaraju. Svi ćemo osjetiti napredak, napredak u domovima i zajednici. Ja imam snage za to i bićemo ponosni“, kazao je Govedarica.

Govedarica je naglasio da mu je čast što mu je Srpska demokratska stranka ukazala ovo povjerenje i šansu.

On je dodao da SDS poštuje i ostale narode koji žive u Srpskoj, jer samo tako sa vrijednostima koje pobjeđuju interese pojedinaca ima mjesta za sve narode.

Govedarica je danas poručio da o porazu ne razmišlja i da je uvjerne u svoju pobjedu.

(TVK3)

Dodik: Podrška Vučiću da odbije prijedloge za Kosovo koji nisu u interesu Srbije

Previous article

Sud BiH odlučio: Zdravko Mamić neće biti izručen Hrvatskoj

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

More in Novosti