MagazinZanimljivosti

SATIRIČNI PRAZNIK ZA MUŠKARCE Na današnji datum se slavi Dan odreska i oralnog seksa

0

Dan odreska i oralnog seksa obilježava se 14. marta svake godine, a ova vrsta satiričnog praznika predstavlja oblik Valentinova isključivo namijenjenog muškoj populaciji.

Zanimljivo je istaći da se Dan odreska i oralnog seksa slavi tačno mjesec od Valentinova, Dana zaljubljenih, a uspostavljen je kako bi muškarci od svojih partnerki dobili posebnu pažnju i ljubav.

Naime, nepisano je pravilo da 14. februara mahom muškarci svojim ljepšim polovinama kupuju poklone i organizuju romantične večere, dok se 14. marta očekuje ista stvar, ali ovaj put od žena.

Dan odreska i oralnog seksa podrazumijeva da na ovaj datum žene svojim muškarcima skuhaju dobar mesni obrok, ali isto tako i da ih oralno zadovolje. Iako veliki broj žena širom svijeta odbija udovoljiti posebnim zahtjevima muškaraca na ovaj dan, u SAD-u ova vrsta šaljivog praznika lagano uzima sve veći zamah.

Iako Dan zaljubljenih koji se obilježava svog 14. februara u godini nije isključivo praznik za dame, kao što je to na primjer 8. mart, muškarci su ipak nametnuli 14. marta kao datum u kojem od svojih ljepših polovina očekuju poseban tretman, prenosi Your Tango.

blic

NOVIGRAD: Protesti zbog odlagališta radioaktivnog otpada na Trgovskoj gori

Previous article

Napokon otkriveno zašto smo posebno napaljeni kada smo prehlađeni

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

More in Magazin