MagazinZanimljivosti

Saru opet napali zbog novog “guzotresa”: Izašle su na scenu u narodnoj nošnji, skinule suknje i krenuo je tverk u gaćicama (VIDEO)

0
Publika je kao hipnotisana gledala u Saru, koja se trudila da što bolje odradi nastup

Sara Seifert je ponovo privukla veliku pažnju u Hrvatskoj. Naime, nastup ove devojke u polufinalu emisije “Supertalent” izazvao je lavinu komentara, a jedna članica žirija je bila posebno oštra prema njoj.

Ova mlada devojka iz Vukovara je uspela da iznenadi sve svojim nastupom. Ona se na sceni pojavila sa još četiri devojke, koje su joj bile pratnja tokom nastupa. Bila su obučene u narodnu nošnju i pevale su neku od izvornih pesama.

Onda su u jednom trenutku skinule svoje duge suknje, ostavši samo u donjem vešu, a onda je krenulo tverkovanje. Publika je kao hipnotisana gledala u Saru, koja se trudila da što bolje odradi nastup. Sarin otac je i ovog puta navijao za svoju ćerku iz publike.

Članica žirija Martina i ovog puta joj nije dala glas da prođe dalje.

– Večeras se jako lepo osećam, posle ovog nastupa osetno manje, ali mogu brzo da ga zaboravi, nije problem. Ako smem ovu divnu mladu damu da pitam, koja je definicija tverka kao plesa – rekla je Tomčić.

Sara joj je odgovorila da odgovore pronađe na internetu.

– Radi se o seksualnoj provokaciji. Ova vrsta plesa može biti više nego pogubna, da ne kažem da može ostaviti velike traume na telu – istakla je Martina i pozvala ljude da pripaze o povredama ukoliko ovo budu hteli da probaju.

– Krajnje degutantno skrnavljenje hrvatske tradicionalne muzike i za mene sramotno – zaključila je Martina.

Pogledajte video:

Pogledaje i prvi Sarin nastup u emisiji:

(Telegraf.rs)

Ovo je letjelica iz koje bi Tramp vladao u slučaju nuklearnog udara

Previous article

Snijeg pravi manje probleme, preko Romanije obustavljen saobraćaj za kamione

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

More in Magazin