Šapekoense kažnjen zbog neodigravanja poslednje utakmice

od redakcija 0

Klub koji je u strašnoj nesreći ostao bez kompletnog tima sankcionisan je sa 30.000 evra i pomeranjem za dve pozicije unazad na tabeli!

 sapekoense_1000x0Deluje nestvarno, ali je istinito. FS Brazila kaznio je Šapekoense zbog neodigravanja poslednje utakmice nacionalnog šampionata sa 30.000 evra i pomeranjem za dve pozicije unazad na tabeli, pišu “Novosti”.

Šape je u poslednjem meču sezone trebalo da gostuje Atletiko Mineiru, ali je došlo do strašne avionske nesreće u kojoj je nastradao gotovo kompletan tim. Čelnici Atletika su poručili da neće igrati taj meč, zbog čega su i oni novčano kažnjeni.

Uprkos svim najavama da se utakmica neće igrati, sudije meča su se pojavile u zakazano vreme na terenu Atletikovog stadiona, a kako se ekipe nisu pojavile, i jednom i drugom timu su upisani porazi službenim rezultatom (3:0).

Izvor: Alo

Komentariši

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>