Sa ovakvim muškarcima žene najčešće varaju svoje muževe

od redakcija 0

Pitate se zašto vaša prijateljica vara muža a on se prema njoj ponaša savršeno, onako kako bi svaka žena voljela. Preljubnice otkivaju da je razlog prevare seksualna neispunjenost, a imaju i određen tip muškaraca sa kojim varaju supruga.

U istraživanju u kojem je učestvovalo 11.000 udatih žena otkriveno je da čak 70% njih traži mlađeg ljubavnika kada varaju muževe. Iako se većina njih nalazi u dobrom braku, razlog prevare je ipak seksualna neispunjenost.

Neke od njih su priznale da im je avantura sa mlađim muškarcem prijala i da su nakon svakog susreta s ljubavnikom bile srećne danima. Mlađi muškarci čine da se osjećaju poželjnije, ženstvenije, mlađe i bolje.

One sa mlađim bivaju seksualno zadovoljene, a i kažu da varanje podsticajno utiče na kvalitet njihovog braka.  Pronađeno je i koliko godina imaju u prosjeku mlađi muškarcima s kojima one varaju muževe – 34 godina.

Izvor: B92

Komentariši

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>