MagazinZanimljivosti

RUSKO ČUDO OD DJETETA Propričao i prohodao sa nekoliko mjeseci: “Živeo sam na Marsu i evo koju tajnu čuva VELIKA PIRAMIDA”

0

Mladić, koji je postao poznat javnosti kada je sa samo nekoliko meseci bio u mogućnosti tečno da govori i piše, sada ima 21 godinu i tvrdi nešto neverovatno – da je Marsovac koji se ponovo rodio na Zemlji.

Boriška Kiprijanović

Foto: youtubeBoriška Kiprijanović
 Boriška kaže da je posetio Zemlju dok je radio kao pilot na Marsu i da je imao blisku vezu sa Egipćanima. Štaviše, on je predvideo da će se život na Zemlji značajno promeniti kada se “otključa“ Velika piramida koristeći mehanizam koji se nalazi iza njegovog uha.

Dvadesetjednogodišnjak trenutno živi u Vogogradu, a njegova pojava izaziva veliku pažnju među teoretičarima zavere koji ne odbacuju njegovu priču. Štaviše, kada su ga ispitivali o životu na Marsu, on je rekao da Marsovci stare do 35. godine i da su nakon toga besmrtni. Ipak, kako je medijima ispričao, “jedna velika katastrofa zbrisala je život sa Marsa – nuklearni rat”.

– Nemamo strah od smrti jer živimo večno. Dogodila se velika katastrofa dok sam živeo na Marsu. Ljudi kao što sam ja i dalje žive na Marsu. Izbio je i nuklearni rat među njima. Sve je izgorelo. Samo je nekoliko njih preživelo. Izgradili su skrovišta i napravili novo oružje – rekao je on.

Foto: Ricardo Liberato / Wikipedia

Kaže da su Marsovci visoki u proseku 215cm i da mogu da dišu ugljen-dioksid, te da trenutno i dalje žive na Marsu, ali pod zemljom. Takođe, tehnološki su mnogo napredniji od nas i mogu da putuju čak i do drugih galaksija.

Boriškina majka tvrdi da je njen sin bio u stanju da čita i piše sa samo nekoliko meseci. Do prve godine je čitao novinske naslove, a sa dve je već crtao.

– Niko ga ništa nije naučio. Kad je bio mali seo bi u turski sed i počeo da nam priča činjenice o Marsu, planetarnim sistemima i drugim civilizacijama – kaže ona.

U velikom sam šoku, hvala Bogu da je ona dobro: Keba se oglasio nakon što je na pješačkom prelazu udario djevojku!

Previous article

I u Švedskoj postoje siromašni

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

More in Magazin