Ruski mediji objavili fotografiju djeteta koje je brutalno ubila dadilja

Kako se navodi, dadilja je prvo dijete zadavila, a potom je glavom djeteta mahala na ulicama Moskve. Uhapšena je i protiv nje je podignuta optužnica.

Dete

Dadilja je čekala dok roditelji nisu otišli iz stana sa starijim djetetom, a zatim je ubila nesrećnu djevojčicu i zapalila stan, stoji u saopštenju ruske policije.

Portal Life News javlja kako je Bobokulova ubila djevojčicu zbog toga što ju je prevario suprug, ali nije mogla da objasni kako je nesrećna djevojčica povezana s njenim suprugom.

Istražni organi navode da je ubijeno dijete, djevojčica Nastja M., bila stara tri ili četiri godine, a mediji navode da je bila zaostala u razvoju i hendikepirana.

Roditelji djevojčice su u potpunom šoku. Kada je saznala šta se dogodilo, majka Ekaterina se onesvijestila. Inače, kako prenose ruski mediji, roditelji su skupljali novac za lječenje male Nastje i sve su činili da joj bude bolje jer je zaostala u razvoju.

Prijatelj porodice je izjavio da je dadilja odavala utisak skromne i brižne žene. Međutim, prije mjesec dana je otišla u Uzbekistan da reguliše dokumenta. Kada se vratila, njeno ponašanje se promijenilo. Ali, ni tada ništa nije ukazivalo da će se dogoditi ovakav užasan zločin.

Izvor: MK.ru