BalkanNovosti

RUSIJA REAGUJE ZBOG GAZIVODA! Vučić se sastaje sa Putinom i razgovaraće o Kosovu i Metohiji!

0

Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je da će tokom sastanka sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom, kroz nekoliko dana u Moskvi, razgovarati o svim važnim pitanjima za Srbiju, a da će prioritet u razgovoru biti situacija na Kosovu i Metohiji.

Dodao je i da su tokom današnjeg dana o svemu što se zbiva obavešteni i ruski ambasador, kao i ambasador SAD i drugi važni ambasadori.

Na pitanje da li će od Putina tražiti pomoć ruske vojske, kao što je to svojevremeno tražila sirijska vlada, Vučić je istakao da bi voleo da Srbija, uz poštovanje za građane Sirije, bude mirna zemlja, uspešne ekonomije, zemlja budućnosti, a ne da bude pretvorena u pakao.

– Ne bih voleo da se veliki ratni sukobi odigravaju na našoj teritoriji i zato ću dati sve od sebe da se mir sačuva – podvukao je.

Naveo je da nema sumnje da će obavestiti predsednika Rusije o svemu što se zbiva i tražiti njegovu podršku u svim međunarodnim forumima, ali i ukazati na licemerje sa kojim se na dnevnom nivou suočavamo i zatražiti savet od njega.

srbijadanas

“IZDALA SI GA I ODVELA U SMRT” Mnogobrojni građani zatražili PRAVDU ZA DŽENANA, sestra UPIRALA PRSTOM u njegovu djevojku

Previous article

Moskva: Eventualna američka blokada Rusije ravna objavi rata

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

More in Balkan