Rođena hiljadita beba začeta vantjelesnom oplodnjom u RS

od prnjavorski 0

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik uputio je danas čestitku povodom rođenja hiljadite bebe, začete vantjelesnom oplodnjom u Srpskoj.

Dodik je poželio maloj Mariji i njenim roditeljima puno sreće i zdravlja, te blagosloven i radostan porodični život, saopšteno je iz kabineta predsjednika Srpske.

Predsjednik Srpske je roditeljima svih hiljadu beba, rođenih vantjelesnom oplodnjom u Republici, čestitao na hrabrosti i istrajnosti da ostvare potomstvo i poklone Srpskoj najvrednije od sebe – novi život.

Dodik je izrazio nadu i vjeru da će svi parovi s problemom steriliteta u Srpskoj ispuniti svoju najveću želju i naglasio da će institucije i društvo, kao i do sada, nastaviti da rade kako bi svim parovima u Republici omogućili najbolju zdravstvenu zaštitu i priliku da se ostvare kao roditelji.

(Srna)

Komentariši

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>