NovostiRS/BiH

Ribić: Specijalna jedinica će učiniti sve za bezbjednost građana

0
Бањалука - Рибић

Specijalna jedinica policije /SJP/ jedna je od glavnih karika Ministarstva unutrašnjih poslova /MUP/ Republike Srpske koje čini sve da bi se građani osjećali bezbjedno, bez obzira na naciju i vjeru – ističe komandant ove jedinice Dragan Ribić.

Бањалука - Рибић

On napominje da je ponosan na sve pripadnike SJP, jer su to istinski heroji, koji su, zajedno sa drugim borcima, odbranili Republiku Srpsku i srpski narod.

Ribić je u izjavi za Srnu, povodom obilježavanja 23 godine od osnivanja Šestog odreda Specijalne brigade policije – Banjaluka, koje će biti održano sutra u sjedištu SJP MUP-a Srpske u Banjaluci, napomenuo da je ovaj odred tokom otadžbinsko-odbrambenog rata izgubio 13, a brigada 144 borca.

“Tokom ratnih dana ovaj odred, kao i brigada, imali su za cilj odbranu Republike Srpske i srpskog naroda, a danas je osnovni i primarni cilj očuvanje mira i bezbjednost svih građana koji žive u Srpskoj”, precizira Ribić.

On poručuje da je Policija Srpske garant bezbjednosti svih građana, što je pokazala i u akciji u Bijeljini kada je otkriven i spriječen teroristički akt.

Бањалука - Драган Рибић

Ribić ističe da će na svečanosti učešće uzeti i najviši funkcioneri Republike Srpske.

On se nada da će u decembru biti održana skupština svih dosadašnjih i sadašnjih pripadnika SJP MUP-a Srpske, kako bi bio utvrđen dan i proslava ove slavne jedinice.

U Banjaluci će sutra, povodom 23 godine od formiranja Šestog odreda Specijalne brigade policije, biti upriličena smotra Specijalne jedinice policije, služenje parastosa poginulim pripadnicima Šestog odreda, te prezentacija ratnog puta ovog odreda, kao i prigodna obraćanja.

Srna

Evo kako da “izvučete živu glavu” ako se nalazite u liftu koji VRTOGLAVO PADA! (VIDEO)

Previous article

Kriju emocije: Ova dva horoskopska znaka vam nikada neće priznati šta osjećaju

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

More in Novosti