Rekordna izlaznost u Trebinju

od prnjavorski 0

U Trebinju je do 15 časova izašlo 55,30% birača, odnosno 16.224 osobe, što je svojevrsni rekord u izlaznosti za ovaj vremenski period.

izbori_kutija_glasanje

„Imamo i određeni broj prigovora, radi se na njihovom rješavanju, a kada budu riješeni bićete obaviješteni o ishodu“, kazala je novinarima Tijana Vučurević, član Gradske izborne komisije. Ona je objasnila da za neke navodne prigovore o kojima su novinari čuli ona čuje prvi put, dok je prigovor na glasačkom mjestu Tehnička škola već riješen, jer je u pitanju bio obični nesporazum. „Što se tiče ostalih prigovora – radi se na njihovom rješavanju“, dodala je Vučurević.

Portparol CJB Trebinje Jovana Cvijetić kaže da su u ovaj Centar zaprimljene tri prijave u vezi sa eventualnim neregularnostima oko izbora i da su sve tri rovjerene, od čega je jedna odbačena kao neosnovana, a druge dvije se još provjeravaju.

U CJB Trebinje naglašavaju da proces glasanja ipak u Trebinju teče neometano, te da policijski službenici nisu evidentirali nijedno narušavanje javnog reda i mira, niti ometanje građana u obavljanju svoje građanske dužnosti…

srna

Komentariši

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>