PUTIN VRAĆA U RUSIJU DIPLOMATE I NJIHOVE PORODICE: Da li je ovo početak pripreme za VELIKI RAT?!

Kako navode britanski mediji ruski predsednik je rekao diplomatama na svim nivoima da “dovedu rođake kući u domovinu”

putin-620x350

Ruski predsednik Vladimir Putin izdao je ukaz da svi zvaničnici članove svojih porodica koji žive u inostranstvu vrate kući, zbog straha od izbijanja novog globalnog konflikta.

Kako navode britanski mediji, ruski predsednik je rekao diplomatama na svim nivoima da “dovedu rođake kući u domovinu”. To je otišlo dotle, navodi britanska štampa, da je rečeno da svi oni koji imaju ćerke i sinove u stranim školama, vrate svoju decu u Rusiju iako je nekima već počela školska godina.

Ukaz se odnosi na administrativno osoblje, regionalne administratore, zaposlene u zakonodavnim telima na svim nivoima kao i radnike u javnim korporacijama.

I dok jedni analitičari tvrde da se još ne zna zbog čega je tačno donet ovaj ukaz, drugi ukazuju na to da je ovo priprema za “veliki rat”.

Foto: Tanjug/AP, Wikimedia/Flickr/Dmitry Terekhov

Foto: Tanjug/AP, Wikimedia/Flickr/ Dmitry Terekhov

Ruski politički analitičar Stanislav Belkovski kaže: “Ovo je sve deo paketa mera kako bi se elite pripremile za veliki rat“.

Sve ovo se događa posle nešto više od nedelju dana od odluke predsednika Rusije da svaki grad u zemlji održi vežbe u kojima bi učestvovali civili. Cilj je, kako se navodi, uvežbavanje akcija u slučaju nuklearnog rata.

Britanska štampa takođe podseća i da su ruski zvaničnici najavili gradnju nuklearnih bunkera u koji bi moglo da bude smešteno 12 miliona ljudi.

(Telegraf.rs / Izvor: dailymail.co.uk)

Ad

You might also like

Komentariši