PUNIJI STE: Kako uspješno sakriti višak kilograma

Ako je ostalo par kilograma kojih jednostavno ne možete da se otarasite, ne očajavajte – dobrim odabirom odjeće sve može da se sakrije…

odjeca-visak-kilograma

Kilogram ili dva viška mogu biti vrlo frustrirajući jer se, po običaju, javljaju upravo na onim mjestima gdje se najviše vide. Brzinskom dijetom rijetko možete da ih se otarasite, a za rezultate znojenja u teretani ipak treba čekati.

Recept za spas u takvim situacijama je prilično jednostavan – primenite par trikova u oblačenju koji će vrlo uspješno sakriti višak i vašu liniju učiniti naizgled besprekornom.

Struk treba istaći čak i kad imate stomačić koji ćete uspješno sakriti kaišem ili šalom, a ako vam struk nije izražen, napravite optičku varku. Stavite malu torbu preko boka ili veliku torbu preko stomaka – svi će gledati u nju i neće primetiti ništa drugo.

Manjak dekoltea uvijek se može nadoknaditi haljinom dobrog kroja koja na tom mjestu ima ukrase, dok će se veće grudi vizualno smanjiti modelom haljine koja se veže oko vrata, a materijal treba da klizi i da lagano pada.

(Trakavica.com/B92)