Protiv MANIJAKA IZ TRAMVAJA još dvije prijave zbog seksunalnog uznemiravanja

Policijska urpava Starog grada proslijedila je danas još dvije krivične prijave Prvom osnovnom tužilaštvu protiv Mihaila Isailovića (37) koji je nedavno u beogradskom tramvaju seksualno uznemiravao maloljetnicu.

Krivičnim prijavama I. M. se na teret stavlja uznemiravanje jedne maloljetne i jedne punoljetne osobe, precizirala je za Tanjug portparol tužilaštva Aleskandra Ðenadić.

On će ponovo biti saslušan, kada se za to steknu uslovi, pošto je nakon prvog saslušanja stalno izražavao zahvalnost “bogu”, pa je tužilaštvo naložilo da se obavi neuropsihijatrijsko vještačenje njegove uračunljivosti.

On se nalazi u pritvoru koji mu je određen zbog opasnosti da će uticati na svjedoke i da bi mogao da ponovi krivično djelo.

Uhapšen je nakon što je snimak zabilježen kamerom u tramvaju na kojem se vidi kako uznemirava djevojčicu, pojavio na u Fejsbuk grupi “Uživo iz beogradskih tramvaja i buseva”.

Na snimku se jasno vidi kako on nasrće na djevojčicu, a ona se brani. U jednom trenutku ju je priljubio na staklo i počeo da je dodiruje svuda po tijelu.

Niko od prisutnih nije priskočio u pomoć djevojčici, niti obavijestio vozača tramvaja ili pozvao policiju.

blic