Proljećni hit: Ruksaci

od prnjavorski 0

Mogu se nositi baš uz sve – farmerke, odijelo, maksi haljine, suknje, blejzere, visoke potpetice ili tenisice

Proljeće 2017. definitivno je u znaku ruksaka. U toplim danima kada izlazimo iz automobila i sjedamo na bicikle važno je imati slobodne ruke, a upravo to omogućavaju ruksaci.

Šareni ruksaci od tekstila razigraće svaku casual kombinaciju, dok će oni od kože, eko-kože i antilopa odlično upotpuniti i poslovni look.

Nositi se može baš uz sve, farmerke, odijelo, maksi haljine, suknje, blejzere, visoke potpetice ili tenisice.

Funkcionalni i praktični, ruksaci neće tako brzo pasti u zaborav, pa je sad pravo vrijeme da nabavite svoj omiljeni komad ovog proljeća.

Mogu se nositi gotovo uz sve kombinacije, pa i uz visoke potpetice. Slavni dizajneri posvetili su im puno pažnje, pa mnogi izgledaju kao prava mala umjetnička djela.

Da, u modi su manji ruksaci, što bi moglo predstavljati problem djevojkama koje su navike da nose velike torbe. Što se tiče cijena, one zavise od toga koja marka je u pitanju, ali svako može pronaći onaj koji odgovara njegovoj finansijskoj situaciji.

Dezeni i materijali nisu toliko bitni. Sve je in. Važno je samo da pašu uz cjelokupan outfit.

 

Komentariši

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>