Prognoza vremena za sutra (2. februar)

od prnjavorski 0

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH sutra će biti sunčano sa malom do umjerenom oblačnošću i temperaturom iznad prosjeka, i do do 19 stepeni Celzijusovih.

OBLACNO VRIJEME
Jutro će biti pretežno vedro, u pojedinim predjelima umjereno oblačno, a u kotlinama će biti magle, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Vjetar će biti slab do umjeren južnog i jugozapadnog smjera.

U većini krajeva danas je bilo umjereno do pretežno oblačno vrijeme, a samo ponegdje u sjeverozapadnim područjima registrovana je i slaba kiša, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Temperatura u 13.00 časova: Bjelašnica tri stepena, Čemerno sedam, Kupres devet, Gacko 10, Nevesinje, Kalinovik, Drinić i Ivan-sedlo 11, Han Pijesak i Rudo 12, Mrakovica i Livno 13, Bileća, Srbac, Višegrad, Goražde i Sokolac 15, Ribnik, Zvornik,Sarajevo, Trebinje, Mostar i Jajce 16 stepeni Celzijusovih.

U Mrkonjić Gradu, Drvaru, Gradačcu, Neumu, Sanskom Mostu, Srebrenici i Stocu u 13.00 časova izmjereno je 17 stepeni, u Novom Gradu, Banjaluci, Bijeljini, Bugojnu, Doboju, Prijedoru, Tuzli, Zenici i Čapljini 18, u Foči 19, te u Bihaću 20 stepeni Celzijusovih.

srna

Komentariši

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>