Profi fotografi otkrivaju: Evo kako unaprijed znamo da je brak osuđen na propast

Fotografi na svadbama primijete dosta toga kod mladenaca jer sa njima provedu cijeli dan tokom svadbenog veselja.

brak1

Tako su se mnogi ljudi pitali da li profesionalni fotografi mogu da ocijne koji će brak potrajati, a koji je unaprijed osuđen na propast.

Dok su jedni rekli da nema nikakvog pravila drugi kažu da mogu da ocijene dužinu braka na osnovu toga kako su mladenci presjekli tortu.

Rasprava je počela na Reditu kada je jedna djevojka upitala profesionalne fotografe da li mogu već na vjenčanju da ocijene da li će brak potrajati?

Jedan fotograf napisao je kako ne zna da li je taj bračni par još uvijek zajedno, ali mladoženja je do oltara išao sa telefonom u ruci. Čak je nosio farmerke, a mlada nije bila najsrećnija.

Drugi fotograf napisao je kako je radio na svadbi jednog para koji je imao već dijete. Nikada nije mogao da pretpostavi da će se par razvesti i to se vjerovatno desilo jer u međuvremenu nisu dobili drugo dijete.

brak2

Treći fotograf napisao je kako može da osjeti kolika ljubav vlada između bračnog para prema interakciji između njih- način na koji gledaju jedno drugo, kako se ophodne jedno prema drugome… na osnovu toga možete da zaključite da li je u pitanju iskrena ljubav. Takvi parovi obično ostaju zauvijek zajedno.

Još jedno iskustvo fotografa je da on može da zaključi da li će brak biti uspješan prema način na koji mladenci sjeku tortu. Ukoliko jedan od mladenaca umaže tortom drugog i onda uslijedi osveta… ti parovi takođe nisu dugovječni.

b92