Profesor: Dao sam izjavu u policiji

od prnjavorski 0

Profesor dobojske Saobraćajne i elektro škole, koji je u žižu javnosti dospio zbog fotografija na kojima je bez odjeće, o čemu su “Nezavisne” prve pisale, potvrdio nam je juče da je dao izjavu u policiji.

“Dao sam izjavu u policiji nakon što su me pozvali i rekao sve što sam rekao i vama. Čitao sam vaš tekst i zaista ste bili korektni”, rekao je ovaj profesor. Iz CJB Doboj nam je rečeno da njihovi pripadnici, uz saglasnost dobojskog Okružnog javnog tužilaštva, preduzimaju mjere i radnje na utvrđivanju činjeničnog stanja u vezi s ovim događajem.

Spasoje Vasilić, direktor škole, rekao nam je ranije da njegova saznanja govore o tome da fotografije profesor nije slao učenici, ni maloljetnoj osobi. “On je izjavio da je uspostavljanjem komunikacije, a nakon nekoliko prepiski i dobijenih fotografija tražio od te osobe i dobio kopiju lične karte. Navedena osoba na ličnoj karti je 1988. godište i ime je poznato. Nakon toga on je toj osobi poslao sporne fotografije”, naveo je Vasiljević.

nezavisne

Komentariši

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>