Procurile velike vesti o Šumaheru, uskoro i fotografije! Privatnim helikopterom dovezen u privatnu vilu na Majorci!

Život Mihaela Šumahera drži se u strogoj tajnosti od teške povrede koju je legendarni vozač Formule 1 doživeo u francuskim Alpima krajem 2013. godine na skijanju, kada je doživeo teške povrede mozga i pao u komu.

Legenarni Šumi se probudio iz kome posle od šest meseci, u junu 2014. godine i od tada u javnosti informacije o njegovom stanju ne postoje. Iako ih bude, uglavnom ih njegova portparolka Korina ubrzo demantuje.

Ali, nemački mediji uspeli su da dođu do najnovije informacije, koja vraća nadu navijačima i ljubiteljima Mihaela Šumahera.

Kako je magazin Bunte, specijalizovan za praćenje poznatih ličnosti u Nemačkoj, ekskluzivno saznao, Šumaher je svoj 50. rođendan, 3. januara, proveo na španskom ostrvu Maljorci. On je otputovao u luku D'Andratks, u svoju luksuznu vilu Jasmin, koja se nalazi na najvišoj tački ovog mesta, odakle se vidi čitavo mesto.

Nadamo se da ćemo ga ponovo gledati nasmejanog; Foto: AP/Tanjug

Šumaher i njegova porodica su napustili svoju rezidenciju u mestu Gland na Ženevskom jezeru 20. decembra i odlučili su da Mihaelu priušte odmor, gde će mu sunce i more prijati u oporavku. Uz njega je bio i pas – Kale, ljubimac njegove ćerke Đine-Marije Šumaher.

Komšije Šumahera na Maljorci, u elitnom delu naselja, gde žive samo ultra-bogati ljudi, otkrili su da je tamno plavi helikopter, privatne kompanije “Heli-Alpes”, sleteo u njegovu vilu i da je u njemu bio i Šumaher.

Magazin je u svom štampanom izdanju najavio i ekskluzivne fotografije sa Maljorke.

(Telegraf.rs)