Prnjavorski studenti mašinstva putuju na takmičenje u Bugarsku

od prnjavorski 0

Načelnik opštine Prnjavor, Darko Tomaš, organizovao je prijem za četvoro studenata Mašinskog fakulteta sa područja naše opštine, koji u nedjelju idu na studentsko putovanje u Bugarsku.

Ovom prilikom Tomaš je učenicima uručio i novčana sredstva kao vid podrške za odlazak na takmičenje.

Učenici će u Bugarskoj predstavljati svoj fakultet, ali i opštinu Prnjavor u različitim stručnim i sportskim takmičenjima. Među njima je i Milica Ćućić, student Mašinskog fakulteta, koja je poručila da se nada da će opravdati očekivanja u Bugarskoj te da joj podrška opštine u svakom slučaju mnogo znači.

“Pored univerzalne odluke o stipendiranju, koja se podjednako odnosi na sve studente, namjera nam je da posebno istaknemo studente koji se školuju za deficitarna zanimanja.Stoga sam i danas poručio da su vrata mog kabineta uvijek otvorena za sve njih, te da podrška Opštine Prnjavor mladim ljudima ni u buduće neće izostati” kazao je načelnik.

Komentariši

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>