PrnjavorVijesti

PRNjAVORSKI RADIKALI PRELAZE U SDS

0

Potpredsjednik SRS RS OO Prnjavor Milorad Jotić i opštinski odbornik u SO Prnjavor dr Branko Šikanić odlučili su da svoje buduće političko djelovanje nastave u redovima OO SDS Prnjavor.

Kako je saopšteno iz prnjavorskog SDS-aa, danas su potpisali pristupnice i dobili članske karte. Dr Branko Šikanić ističe da je političko djelovanje jedino moguće, realno i vidljivo u stranci čijim idejama je stvorena Republika Srpska i njena ustavno-pravna načela. Takođe, raduje se budućem djelovanju unutar kluba odbornika SDS OO Prnjavor.

Zadovoljstvo ovim činom iskazao je i predsjednik OO SDS Prnjavor Nemanja Vasić koji je pozvao ostalo članstvo OO SRS RS Prnjavor da svoj politički angažman nastave u sklopu OO SDS Prnjavor, gdje će im biti omogućen prostor za aktivno djelovanje.

Predsjednik kluba odbornika SDS u SO Prnjavor Slaviša Jenjić je istakao da je ovaj klub sada najjači klub u SO, i da će u narednom periodu više ukazivati na slabosti aktuelne vlasti te krenuti sa pripremama za naredne izbore, navode u saopštenju iz OO Srspske demokratske stranke Prnjavor.

prnjavorski.net

Predsjednica Hrvatske ne odvaja se od ljubimice, bez Kike ni čestitka za Uskrs

Previous article

Dodik: Beznačajne kritike na račun mog govora u Beogradu

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

More in Prnjavor