Prnjavorčani na sajmu pčelarstva u Beogradu

od prnjavorski 0

sajam-pcelarstva-beograd-2016-640x381

Odjeljenje za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo Opštinske urpave opštine Prnjavor je, u saradnji sa udruženjem pčelara „Bagrem“ Prnjavor, organizovalo jednodnevni odlazak poljoprivrednih proizvođača – pčelara sa područja opštine Prnjavor, na 42. Međunarodni sajam pčelarstva „Tašmajdan 2016“ u Beograd. Sajam je održan od 28. septembra do 2. oktobra, u Tašmajdanskom parku.

Posjeta pčelara sajmu organizovana je proteglog vikenda, a prevoz je obezbijeđen od strane Opštine Prnjavor. Sajam je posjetilo oko 50 pčelara sa područja opštine Prnjavor, zajedno sa predstavnicima Odjeljenja za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo Opštinske uprave opštine Prnjavor.

Na sajmu je učestvovalo 200 izlagača pčelinjih proizvoda i 85 izlagača pčelarske opreme iz Srbije i drugih država. Osim izložbe pčelinjih proizvoda i opreme za pčelare, na ovogodišnjem sajmu održano je i predavanje na temu „Kontenjerski način pčelarenja“.

opstinaprnjavor.net

Komentariši

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>