Prnjavorčani ekipni juniorski i seniorski prvaci Srpske u borbama

od redakcija 0

Juniorska i seniorska ekipa Tekvondo kluba “Prnjavor” osvojile su titule prvaka Republike Srpske u 2016. godini u kategoriji borbe na 17. Prvenstvu Republike Srpske održanom u Zvorniku.

dhzktkqturbxy9hyzayywezn2ixmmq2mdiyzjaxowy4ngqwnwyzyjy1yi5qcgvnk5uczqmuamldlqlnadyawsovb9kyl3b1bhnjbxmvturbxy8xzdc0y2i0mtcwntk1mdqznjyyownhymq2mdzmntbmni5wbmchwga
Šampionska juniorska ekipa iz Prnjavora bila je u sastavu David Đuraš, Sava Njegovan, Pavle Mitrić, Srđan Gunjević i Milan Stojanović, dok je najbolja seniorska ekipa u borbama bila u sastavu Stefan Fešiš, Bojan Malešević, Nikola Kojić, David Stanišić i Milenko Jotanović.

I kadeti ovog kluba potvrdili su dobar ekipni rad, osvojivši u borbama drugo mesto u konkurenciji muškaraca i treće kod devojaka.

Na Prvenstvu u Zvorniku Tekvondo klub “Prnjavor” nastupio je sa 29 takmičara u sve tri starosne kategorije, osvojivši ukupno 38 medalja – 15 zlatnih, 12 srebrnih i 11 bronzanih.

U pojedinačnoj konkurenciji klub je dobio 15 prvaka Republike Srpske u disciplinama borbe i forme.

Prvaci Republike Srpske u borbama su kadeti Tijana Smiljić i Dejan Modić, juniori Pavle Mitrić, Sava Njegovan, Milan Stojanović, Marina Popović i Elda Mešić, a prvaci u seniorskoj konkurenciji su Andrea Korać i Bojan Malešević.

Titulom prvaka za 2016. godinu u formama okitili su se juniori Srđan Gunjević, Sava Njegovan i Elda Mešić, te seniori Milenko Jotanović, Bojan Malešević i Jovana Njegovan.

Na osnovu ostvarenih rezultata na Prvenstvu iz prnjavorskog kluba pehar za najuspešnije takmičare dobili su juniori Sava Njegovan i Marina Popović, a za najuspešniju seniorku proglašena je Andrea Korać.

Najmlađi takmičari kluba bili su Andrej Đukić sa osvojene dve bronze i Mihajlo Peulić sa osvojenom srebrnom medaljom.

U ukupnom plasmanu prvo mesto na Prvenstvu zauzeo je domaći klub “Srpski soko”, drugo mesto “Doboj”, dok je treće mesto pripalo tekvondo klubu “Prnjavor”.

srna

Komentariši

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>