PrnjavorVijesti

SO Prnjavor: Usvojen izvještaj o radu načelnika za 2017. godinu

0

SO Prnjavor na 17. redovnoj sjednici razmatrala je 26 tačaka dnevnog reda. Najviše pažnje privukao je Izvještaj o radu načelnika opštine i opštinske uprave opštine Prnjavor za 2017 godinu, te prijedlog Odluka o izmjeni Plana kapitalnih ulaganja na području opštine Prnjavor za 2018. godinu.

Sjednicu SO Prnjavor obilježila je rasprava o izvještaju načelnika opštine i opštinske uprave, te izmjena plana kapitalnih ulaganja. Načelnik opštine Prnjavor, Darko Tomaš, kaže da je izuzetno zadovoljan proteklom godinom, te da je kada je riječ o planu kapitalnih investicija, realizovano više od planiranog, a sve zahvaljujući podršci Vlade RS.

Iz opozicije ističu da nisu prihvatili kako prethodno usvajanje, tako ni izmjenu Plana kapitalnih ulaganja na području opštine.

Načelnik Tomaš je kao jednu od važnijih odluka ove Skupštine naveo i donošenje odluke o dopuni organizovanja Javne ustanove Centar za kulturu Prnjavor, u okviru koje je, u narednom periodu predviđena gradnja prodavnice u kojoj bi bili prezentovani svi proizvodi poljoprivrednih proizvođača sa ove opštine.

Izvor: TV K3

Potraga 30 sati, nema mu ni traga

Previous article

Bitcoin milijarder kreirao robotsko odijelo doktor Octopus za hipermobilnog dječaka

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

More in Prnjavor