Prnjavor: Udario biciklistu, pa pobjegao

od redakcija 0

PRNJAVOR – R.S. (27) iz Prnjavora uhapšen je zbog sumnje da je pobjegao sa mjesta gdje je Folksvagenovim kedijem, u naselju Donja Ilova, udario sedamnaestogodišnjeg biciklistu, saznaju “Nezavisne”.

20161010102854_391541

Uhapsili su ga pripadnici Policijske stanice Prnjavor, a terete ga za nepružanje pomoći povrijeđenom u saobraćajnoj nezgodi.

“Policijskoj stanici Prnjavor, 8. oktobra oko 21.30 časova,  prijavljeno je da je sedamnaestogodišnjak povrijeđen u saobraćajnoj nezgodi dok se kretao biciklom lokalnim putem Donja Ilova – Šibovska, u mjestu Donja Ilova, gdje ga je udarilo nepoznato lice sa kedijem, a koje se nakon saobraćajne nezgode udaljilo sa lica mjesta”, saopštila je Marija Markanović, portparol CJB Banjaluka.

Potom su, postupanjem po zaprimljenoj prijavi, a na osnovu tragova izuzetih sa lica mjesta i preduzetih operativnih i istražnih mjera i radnji, policajci utvrdili da je riječ o Simiću.

“Alkotestiranjem je utvrđeno da on ima 1,2 g/kg alkohola u organizmu”, otkriva izvor “Nezavisnih”.

Komentariši

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>