PRNJAVOR: U NARODNOJ BIBLIOTECI – NAGRAĐENI NAJBOLJI STVARAOCI

od redakcija 0

Učenice Osnovne škole „Miloš Crnjanski „ iz Potočana,Nikolina Vučenović,Stefani Grujić  i Vladana Stegić (na slici) osvojile su prva tri mjesta na konkursu mladih literata,organizovanog povodom proslave Dana opštine.

Proglašenje rezultata obavljeno je u Narodnoj biblioteci u Prnjavoru,a nagrade je uručio zamjenik načelnika opštine Slaviša Milanković.

-Raduje me što sam imala priliku da konkurišem na konkursu i stignem do nagrade.Ovim radovima smo pokazali da i mi,djeca sa sela,znamo i možemo  lijepo da pišemo.Zahvalna sam,kao i moje drugarice,nastavnici srpskog jezika, Branki Šćepović.

Prema riječima direktora Biblioteke ,Slaviše Blagojevića,prethodne godine takmičili su se učenici iz Kulaša,a prije dvije godine polaznici škole iz Donjih Vijačana.

Gosti iz Potočana i Hrvaćana obišli su danas i prostorije prnjavorske biblioteke,ustanove koja im je poklonila godišnje članske karte.(prnjavorlive.info)

Na slici:Tri nagrađene učenice, Učenici iz Potočana ispred prnjavorske biblioteke.Radio Prnjavor/prnjavorlive.info/

Komentariši

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>