PrnjavorVijesti

Prnjavor – Tomašu zahvalnica od MK ”Prnjavor 07” (Foto)

0

Načelnik opštine Prnjavor Darko Tomaš organizovao je danas prijem za članove Moto kluba ”Prnjavor 07”. Čestitao je članovima kluba na sjajnoj realizaciji i organizaciji ovogodišnjih moto susreta i na promociji Prnjavora u najboljem svjetlu.

-Organizacija moto susreta je u potpunosti na ovom udruženju i Opština pruži samo finansijsku pomoć. Danas smo razgovarali, o mogućnosti da napravimo jednu stepenicu više, te prezentujemo i ostale vrijednosti koje ima naša lokalna zajednica, rekao je Tomaš.

Tomaš se osvrnuo i na humanitarne aktivnost MK ”Prnjavor 07” koje traju čitave godine, kao i da u realizaciji tih aktivnosti imaju punu podršku Opštine. Najavio je i da se u Prnjavor vraćaju revijalne moto trke.

– Pokušaćemo vratiti revijani dio moto trka u Prnjavor, trke po kojima je Prnjavor nekada bio poznat. Mislim da je to odlična ideja i Opština će im biti na raspolaganju i pružiti organizacionu podršku, rekao je Tomaš.

Članovi Moto kluba „Prnjavor 07“ uručili su načelniku opštine Prnjavor, Darku Tomašu zahvalnicu za pomoć i podršku radu ovog udruženja.

-Lako je napraviti nešto kada imamo pomoć i razumijevanje ljudi koji su na odgovornim funkcijama, koji prepoznaju kapacitete i žele dobro svom gradu. Sljedeće godine bi željeli obnoviti ”Bevandin krug”.  Radi se o moto trkama po kojima je Prnjavor bio poznat u prošlosti, tačnije o njihovom revijalnom dijelu, rekao je potpredsjednik MK ”Prnjavor 07”, Boro Mijić.

Moto- klub ”Prnjavor 07” uspješno je organizovao jedanaestu po redu motorijadu ”Bajk fest 2018” koja je ove godine nadmašila sva očekivanja. Prnjavor je bio bajkerska metropola koja je okupila preko dvije hiljade motora i motorista, koji su došli iz 194 kluba sa raznih strana Evrope i svijeta.

(prnjavorlive.info)

Prnjavor startno mjesto jedne etape

Previous article

24 časa u Prnjavoru: Jedna lakša saobraćajka i nekoliko isključenja struje

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

More in Prnjavor